Letos se celá akce ponese v duchu Pernštejnů. Na zámku tak přivítají mnoho středověkých dam a pánů na koních i bez nich, šermířů, kejklířů, tanečníků, muzikantů i chudých žebráků. V historickém průvodu obcí, jež zahájí slavnosti,  půjde nejméně 100 historických postav a v zámeckém parku bude připraven program až do pozdního večera.

Kupte Deník a vyhrajte

Navíc Rychnovský deník spolu s majiteli zámku a dalšími partnery přichází z velkou soutěží o hodnotné ceny. Stačí jen důkladně sledovat naše noviny a výhra může být blízko. Již od pondělí 18. června najdete každý den na stránkách Rychnovského deníku dílky skládačky, kterou budete muset dát dohromady a nalepit do soutěžního kuponu. Ten se v novinách objeví hned dvakrát, a to ve středu 20. června a v sobotu 23. června.

Skládačka bude obsahovat šest dílků, přičemž každý den vyjde jeden. Kdo si tedy koupí Rychnovský deník od pondělí 18. června až do soboty, bude mít šanci zúčastnit se naší velké soutěže. Jakmile všechny dílky nasbíráte a vlepíte do kuponu, stačí ho už jen vyplnit a zanést ke stánku Deníku, který v sobotu na Zámeckých slavnostech nebude chybět. Tak neváhejte a zapojte se do soutěže, kde první cenou je romatický dvoudenní pobyt v golfovém resortu Hořehledy!