Rychnov navštíví Stanislav Zindulka

Rychnov nad Kněžnou - Pelclovo divadlo v Rychnově nad Kněžnou ve čtvrtek od 19.30 hodin uvede dojímavý příběh lásky a odpuštění s názvem Návštěvy u pana Greena, ve kterém exceluje Stanislav Zindulka. Náhodná automobilová nehoda přivádí do styku dva muže, kteří by se jinak nikdy nesetkali a navždy změní jejich život.

Tipy na čtvrteční akce

Jazz na zámku v Kostelci nad Orlicí: Ve čtvrtek 19. října se na Novém zámku v Kostelci bude konat jazzový koncert THE TRIO MUH, které tvoří vynikající italský pianista Roberto Magris, jeden z nejlepších evropských kontrabasistů František Uhlíř a česká bubenická legenda Jaromír Helešic. Akce začíná od 19 hodin.

Beseda o Novém Zélandu: Ve školní jídelně v Rokytnici v Orlických horách se ve čtvrtek 19. října koná beseda o Novém Zélandu s cestovatelem René Bečičkou. Na akci vás zve Informační a kulturní středisko ve spolupráci spolupráci se školní jídelnou.

Dejte o sobě vědět
Pořádáte zajímavou kulturní, sportovní či společenskou akci? Přidejte ji do nové rubriky Tipy Deníku, kterou najdete na webové stránce: www.rychnovsky.denik.cz/tipy/pridat/. Stačí, když zde do kolonky Přidat akci připojíte facebookovou adresu vaší události.