Co všechno se v Týništi změnilo? Vedení města se zaměřilo například na nový vzhled týnišťského náměstí a radnice. Vzniklo zde nové infocentrum, které ve městě doposud chybělo.
V tomto roce se podařilo otevřít čističku odpadních vod a dobudovat kanalizaci nejen v Týništi, ale i Štěpánovsku a Albrechticích nad Orlicí. Tuto stavební akci započalo již minulé zastupitelstvo.
Velikou změnou je týnišťské vlakové nádraží, tyto opravy sice neprobíhaly v režii města, přesto ale významně přispěly k chodu a vzhledu města.

„V září jsem měla možnost po dlouhém čekání převzít výsledky práce svých kolegů a zkolaudovat zrekonstruovaný kulturní dům," uvedla ve zpravodaji starostka města Jana Galbičková.
Radnice se letos zaměřila i na rekonstrukci školních budov, místní základní škola se může chlubit novou střechou. Novou fasádou se pyšní také Mateřské centrum Ratolest. Kompletních oprav se dočkala Mateřská škola U Dubu, kde vznikla nová fasáda, budova se zateplila, dělníci vyměnili podlahové krytiny a zrekonstruovali kompletně kuchyň.
Další zásadní změnou v blízkosti Týniště je oprava silnice Křivice směr Lično. Ve městě se mohou obyvatelé procházet po opravených chodnících.