Úspěch slavil nejen samotný stánek v podobě prvorepublikové kavárny, ale i jedna z publikací. V areálu holešovického výstaviště v Praze se od 15. do 18. února konal 27. ročník mezinárodního veletrhu cestovního ruchu Holiday World. Královéhradecký kraj na něm nesměl chybět. Ve spolupráci s Pardubickým krajem tu pod společnou turistickou značkou Východní Čechy lákal na nejzajímavější místa v regionu.

Pozornost budil i samotný stánek v podobě prvorepublikové kavárny, který měl premiéru na veletrhu v Brně. Domácí i zahraniční turisté v něm získali tipy na výlety i všechny potřebné informace o zajímavých destinacích v regionu, jako jsou Krkonoše, Orlické hory a Podorlicko, Chrudimsko-Hlinecko nebo Králický Sněžník. Stánek slavnostně otevřel hejtman Královéhradeckého kraje Jiří Štěpán a radní pro regionální rozvoj, granty, dotace a cestovní ruch Pavel Hečko.

Součástí veletrhu Holiday World bylo i vyhlášení ankety Kraj mého srdce. Královéhradecký kraj v ní získal druhé místo v kategorii „Zimní dovolená“. Tím však seznam získaných ocenění teprve začal. „Náš ‚kavárenský‘ stánek nakonec vyhrál druhé místo za nejpůsobivější expozici celého veletrhu! Lépe se umístila pouze expozice Řecka a na třetím místě skončili Italové. Publikace Cesty loutek navíc získala druhou cenu za nejzajímavější propagační materiál. Tento fakt ukazuje, že náš kraj nabízí překrásné turistické cíle a zároveň je umí i dobře prezentovat,“ shrnul úspěchy radní Pavel Hečko.