Akci pro nás, jako již tradičně, připravila děvčata z SPC Náchod – Iva, Eva, Yveta a Jitka, za což jim patří velký dík. Po čtvrtečním uvítacím večeru, kde rodiče probrali radosti a starosti svých dětí za celý uplynulý rok, nás čekal velmi nabitý program.

Hned v pátek ráno nám byla předvedena hra Kin-ball, kterou si s chutí zahráli nejen zdraví, ale i postižení dospělí společně s dětmi. Odpoledne si pak děti mohly vyzkoušet muzikoterapii „bubnování" se známou skupinou Jumping drums, která se všem moc líbila. Páteční prosluněný den jsme zakončili s kytarou a buřtíky u táboráku.

Sobota pak patřila především malým a velkým „klukům". Dopolední procházka na nedalekou tvrz Skutina zaujala spíše tatínky a odpolední ukázka air-softu zase tak nadchla malé kluky, že jim ani nevadila nepřízeň počasí. Aby to „holkám" nebylo líto, mohly si v rámci arteterapie vyrobit originální náramky. Všichni také se zaujetím shlédli pěkné divadelní představení.

Nedělní dopoledne pak proběhla hypoterapie – jízda na koních v Deštném. Kdo by se bál koníčků, toho povozil pan Holman na čtyřkolce. Na závěr celé akce vykouzlily úsměv na dětských tvářích krásné dárky, které  věnovali mimo jiné firmy palubky Jiří Vencl z Týniště n. Orlicí a Serafin Campestrini z Borohrádku.

Za všechny spokojené děti a rodiče bychom rádi poděkovali našim organizátorkám, které se nám i přes nachlazení úžasně věnovaly. Takže DÍKY moc holky a už se těšíme, jak příští rok společně načneme další „dvacetiletku".   Procházková