„Mami, tati, za jak dlouho přijde Ježíšek?“, to je nejčastější otázka posledních dnů. Během zítřejší noci nebudou moci dospat. Zdát se jim zcela určitě bude o splněných přáních.

Reportéři Rychnovského deníku se v adventním čase vydali právě za nejmenšími, aby zjistili, jak taková přání vypadají konkrétně. Co si přejí dnešní děti, aby našly pod rozsvíceným stromečkem. A jak si malí caparti představují toho, kdo je během posledních svátků v roce obdaruje?

Karolína Bárnetová
Dobruška, 6 let

Na Štědrý den se už moc těším, hlavně pak na Ježíška. Ježíškovi jsem napsala dopis, pod stromeček si moc přeju Lego Ledové království a pak ještě hru Dobble. Tak doufám, že mi tyto dárky přinese.

Kateřina Barvířová
Jaroslav, 9 let

Pod stromeček bych si moc přála dotykový mobil, polštář s delfínem a pyžamo s delfínem. Delfíny mám totiž moc ráda. Taky bych chtěla salón krásy. Těším se nejvíc na rozbalování dárků a na štědrovečerní večeři.

Eliáš Hájek
Dobruška, 6 let

Doufám, že Ježíšek nezapomene a přinese mi policejní stanici z Lega. S bratrancem Denisem budeme chodit na ryby, takže bych potřeboval rybářské potřeby. A v příštím roce už konečně půjdu do školy. Přeju si školní tašku.

Nikol Nováková
Dobruška, 8 let

Ze všeho nejvíc si přeju, abych pod stromečkem našla chytrý mobil a nový skateboard. Ráda hraju hry s mojí sestrou Natálkou a kamarády. Doufám, že mně Ježíšek nadělí Dostihy a sázky a Dobble 
s kulatými kartami.