Silvie Špryňarová. šéfredaktorka
…přeji vám, abyste se alespoň na tři dny v roce zastavili a přestali si dělat starosti se vším, co vás trápí. Oni totiž nikam neutečou a času na jejich vyřešení budete mít spoustu. Zkusme na sebe být trochu milejší a třeba se nám bude i lépe žít. Ostatně, život máme jen jeden a nebyla by škoda si ho kazit nesváry a hádkami? Takže prožijte Vánoce v poklidu a ve zdraví a do dalšího roku s číslovkou třináct na konci vykročte zdárně.

Michal Friček, redaktor
…všem čtenářům přeji do nového roku především to, aby při současné ekonomické situaci nemuseli řešit existenční problémy. Doufám také, že lidé nepodlehnou tlakům, kvůli kterým 
si mnozí na nákup dárků naberou nevýhodné půjčky a místo zamýšleného „oslazení" konce starého roku si pokazí několik let příštích.

Kamila Císařová, redaktorka
…přeji vám krásné a pohodové Vánoce strávené s rodinou a přáteli. Starosti všedních dnů ať se vám podaří alespoň přes svátky hodit za hlavu a prostě si užívejte volných dnů tak, jak chcete.

Leoš Dragúň, sportovní redaktor
…všem čtenářům, nejen těm se sportovním zaměřením, přeji klidné a pohodové Vánoce. Užijte si co nejvíce vzácnou sváteční atmosféru v rodinném kruhu i s přáteli. A přání do nového roku? Aby se nejen na sportovištích hrálo v duchu fair play, bez zákeřných faulů a bez vlastních gólů. Všem přeji pevné zdraví a co největší tah na branku.

Jana Růžičková, distributorka
…všem našim čtenářům do nového roku přeji hodně zdraví, štěstí při soutěžích s Deníkem a krásné, zajímavé a milé dárky a to nejen od svých blízkých, ale také a především z našeho předplatitelského programu ABOBONUS. Pohodový rok 2013!