V restauraci následně zasahovali policisté, kteří pachatele následně odvezli na policejní služebnu. S postřelenou ženou odletěl vrtulník do nemocnice. 

Podle dostupných informací je žena v kritickém stavu. 

V restauraci penzionu U Zvonu v Rychnově nad Kněžnou došlo k vraždě.
Rodinná hádka v rychnovském baru skončila zastřelením ženy
Ilustrační foto
V rychnovské restauraci se střílelo. Muž zde po hádce zasáhl svoji ženu

"Stála jsem u bankomatu, najednou jsem viděla, jak se ze Zvonu řítí lidé ven a zvracejí. Byl to šok. Vůbec jsem to nechápala. Dovnitř vběhli policajti. Před spořitelnou přistál vrtulník, přijely dvě záchranky. Lidé seděli venku na obrubníku a drželi se za kolena. Výstřel jsem neslyšela, nevěděla jsem, o co jde. Zpočátku jsem si myslela, že třeba někdo dostal infarkt, že zemřel. Zkoprněly mi ruce, nohy. Nemohla jsem nic," uvedla jedna ze svědkyň události Deníku.

"Ve čtvrtek krátce po 20. hodině přijal operační důstojník oznámení o střelbě v jednom z restauračních zařízení na rychnovském náměstí. Hlídka policistů, která na místo přijela jako první, nalezla na místě těžce zraněnou ženu a zadržela muže, který je z činu podezřelý. Nikdo další z hostů ani personálu podniku nebyl ohrožen. Na místo vyjel okamžitě kompletní výjezd kriminalistů, kteří zde stále pracují a zajišťují veškeré informace a důkazy potřebné k objasnění tohoto činu. Více informací uvolníme v pátečních dopoledních hodinách," uvedla pro Deník policejní mluvčí Ivana Ježková.

Ilustrační foto.
Zloději využívají neopatrnosti rekreantů