Půjde o hudebně a tanečně vzdělávací tábor pro děti a mladé lidi ve věku od 10 do 26 let. Účastníky čekají od 7. do 13. července pěvecké a hudební workshopy, hodiny tance, kurz líčení, sportovní tréninky, kurz komunikace včetně cvičných rozhovorů na kameru, profesionální focení, zážitkové a interaktivní hry. Vše vyvrcholí koncertem u Uffa v rámci akce Trutnovského hudebního léto.

„Workshopy a kurzy povedou odborníci a osobnosti z českého showbyznysu. Jsem moc ráda, že naši nabídku stát se součástí campu a předat zkušenosti mladým talentům přijala mimo jiných zpěvačka Renata Drössler, profesionální tanečnice Daniela Lebedová Křehlová, hudební skladatel Tomáš Živor, bubeník a perkusista Stanislav Vít, producent Milan Herman, make-up artist Marta Šantorová Rajohnson, moderátorka Hitrádia Černá Hora Martina Adamů,“ vyjmenovává zpěvačka Kamila Nývltová. A dodává: „Už se moc těším. Bude to týden hudby, zpěvu a taneční zábavy! A samozřejmě zbude čas i na odpočinek a zábavné hry, abychom se všichni skamarádili a vládla skvělá pohodová atmosféra. Takže pokud hledáte skvělý plán na prázdniny, máme pro vás tento tip.“

Pořadatelem campu je spolek TŠ Bonifác, z. s., který za dobu své 24leté existence úspěšně zrealizoval již celou řadu volnočasových, táborových i mezinárodních projektů pro děti a mládež.

Fotky od Úpy z loňska.
Dobrovolníci uklízejí Česko. I v Krkonoších