Z novopacké dílny Střední školy gastronomie a služeb v těchto dnech „odlétá“ na náš stůl více než 1500 sněhových kuřátek, od pekařů putuje k zákazníkům téměř pět set biskupských a tvarohových beránků a tři stovky mazanců.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditOBRAZEM: Svátky jara, to je i konec půstu
/FOTOGALERIE/ Velikonoce jsou nejvýznamnějším církevním svátkem, vedle toho ale oslavují konec zimy a příchod jara, probouzení přírody. Váže se k nim také spousta tradic. A především končí období půstu a začíná doba sytosti.
Kliknutím zvětšíte
Výroba velikonočních dobrot v odborných dílnách Střední školy gastronomie a služeb v Nové Pace.
|
Foto: Deník/ Iva Kovářová
Policisté se chystají na Velikonoce