Do Hradce Králové přijede řada známých automobilových závodníků, mimo jiné také jezdci truckového týmu Buggyra. V atraktivním programu vystoupí loňský mistr Evropy v závodech automobilů na okruzích Michal Matějovský, který pro letošní rok přesedlal na závodní truck a pojede v čínském šampionátu tahačů.

Na Rally Show se objeví i nový jezdec stáje Buggyra, dvaadvacetiletý Jiří Forman, který nedávno úspěšně vstoupil na rakouském okruhu Red Bull Ring jako nováček do evropského šampionátu v závodech tahačů na okruzích, kde po boku zkušeného Adama Lacka bojuje o body právě pro českou stáj Buggyra.

Skupinu jezdců týmu Buggyra doplní v zázemí hradecké společnosti Československý motorsport a partnerů také dvojnásobný mistr Evropy v závodech tahačů David Vršecký a Václav Svoboda z týmu Svoboda Tatra Team.

„Těším se na velkou návštěvu a úžasnou atmosféru, která zde panovala v předcházejících ročnících. V zázemí společnosti Československý motorsport a partnerů nabídneme příchozím zajímavý program. Připraveno bude jak setkání se závodními jezdci, tak i jízdy v dakarských tatrách nebo si návštěvníci budou moci vyzkoušet jízdu po závodním okruhu na špičkovém motorsport-simulátoru. Ve spolupráci s mosteckým autodromem předvedeme vůz Škoda Octavia speciálně upravený pro nově obnovený Škoda Octavia Cup," zve na akci královéhradecký automobilový závodník Michal Matějovský.

Rally Show a Helicopter Show jsou nerozsáhlejší adrenalinovou zážitkovou akcí konanou v Evropě.  Děti do 150 cm a lidé se ZTP mají vstup zdarma. Více informací najdou zájemci na na webových stránkách www.rallyshow.cz a www.helicoptershow.cz.