Nový zastupitel, starosta Bydžova Pavel Louda, se těší na více informací.

Sport mi pomůže

„Budu si užívat důchodu, věnovat se sportu,  rekreačně volejbalu a zahrádce. Se sportem jsem nikdy neskončil, dokonce  jsem jako  jeden z mála schody  vyběhl,  výtahem jsem nejezdil,"  chlubil  se Jiří Nosek, radní pro školství  (67 let).

Bude se mně stýskat

„Netajím se tím, že po práci se mi bude stýskat. Ale  budu alespoň pomáhat rodině, kdo  bude potřebovat. Mám na srdci ,budík´, takže práci už  shánět nebudu. A co také v mém věku? Chci si koupit skleník a věnovat se zahradě. Věřím, že si nikdo na moji práci nebude stěžovat. Snažil jsem se," řekl  68letý Josef Ješina, radní zodpovědný za dopravu, který byl na kraji tři volební období.

Mám se za čím otočit

„Jsem zklamaný,  protože si myslím, že za dvě volební období jsem za sebou nechal kus práce. Nikdo už lepší nebude. Voliči ale rozhodli jinak. Rozvoji regionu se chci věnovat  i v budoucnu. Možná se vrátím do Euroregionu Glacensis,"  uvedl bývalý  náměstek  hejtmana Helmut Dohnálek.

Dozvím se víc

„I když budu jen zastupitel, slibuji si od svého postu, že budu znát vše, o čem se jedná a co se připravuje – kolem školství či nemocnic. To je obrovské plus.  Doufám, že  se bude například jednat nejen o kvasinské průmyslové zóně, ale také dalších. Věřím, že v zastupitelstvu budu pro kraj i naše město významným partnerem,"  komentoval své nové působení v krajském zastupitelstvu starosta Nového Bydžova Pavel Louda. Je totiž v historii kraje vůbec první zástupce  Nového Bydžova, který usedne v krajském zastupitelstvu.