Původně byla akce určená na pomoc tříletému Dominiku Václavkovi. Jenže, nakonec se vybralo mnohem víc, než se očekávalo. Na transparentní účet věnovali dárci 82 tisíc korun a do zapečetěné kasičky se přímo při pochodu vybralo 51 799 korun. „Tolik peněz jsme nikdy nevybrali, je to fenomenální! Účast na pochodu byla vysoká, na startu jsme rozdali téměř 800 reflexních pásků. Velký dík patří lidem, kteří přispívají a chtějí někomu pomoct,“ řekl Karadzos.

Díky neplánovaně vysoké sumě pojede na rekonvalescenční pobyt nejen rodina Václavkových s malým Dominikem. „Budeme moct poslat na pobyt ještě další rodiny, které vytipujeme společně s lékaři,“ oznámil Karadzos.

Pátý ročník pochodu Život Srdcem vedl od královédvorského Domu dětí a mládeže Jednička ke Štěrbově vile, kde se uskutečnilo zábavné odpoledne s tanečním, hudebním a divadelním programem. „Ukázalo se, že lidem není lhostejný boj ostatních s nepříznivým osudem. Navíc vyšlo i počasí. Myslím, žen to byla odměna pro všechny, kteří pochod pomáhají organizovat,“ dodal Karadzos.

Charitativní výstup Na Sněžku pro Evču, organizovaný nadačním fondem KlaPeto, vynesl rekordních 1 577 000 korun.
Rekordní účast i rekordní výtěžek. Výstup na Sněžku přinesl 1,5 milionu