O Rock for People nepřijdete  

 Rock for People Home se uskuteční 20. června ve Festivalparku. V areálu uzpůsobeném pro 500 návštěvníků se na open-air scéně prostřídají umělci v klasických festivalových setech. Organizátoři slibují i doprovodný program. Organizátoři slibují i doprovodný program, pro držitele vstupenek bude připraveno místo pro stanování a parkování. Více informací na https://rockforpeople.cz/cs/

Bez vody by nebyl život  

Výstava Voda a civilizace, kterou si jen v Praze loni prohlédly stovky tisíc lidí, zamířila v červnu do Hradce Králové. Expozice ukazuje na velkoformátových panelech klíčový význam životodárné tekutiny, její minulost, přítomnost a budoucnost na zemi. Diváci si prohlédnou texty od řady světově uznávaných vědců a světové fotografie.
Výstavu otevřela pondělní slavnostní vernisáž za účasti primátora města Alexandra Hrabálka, zástupců města, zástupců Ministerstva životního prostředí a významných firem regionu.

Skuhrov zve na festival dřeva  

Skuhrov zve na festival dřeva  Skuhrov nad Bělou – Oblíbená, již tradiční událost Proměny dřeva, se uskuteční i v letošním roce, a to od 3. do 5. července. Pořadatelé slibují ojedinělou tvorbu motorovou pilou, řemeslné stánky, airsoftovou střelnici, dílničky pro děti, hudební vystoupení a dražbu.