Deník.cz 19. 11. 2019 5 Smraďoch i delikatesa. Tvarůžky mají mnoho podob, dají se smažit či zapékat Syrečky, homolky, sýrky, cvargle… V každém koutě naší republiky se jim říká jinak. Jejich…
Deník.cz 3. 10. 2019 17 Syndrom zlomeného srdce: nepříjemným tlakem na hrudi to teprve začíná Myslíte si, že zlomené srdce mohou prožít jen postavy v románech? Pak vás nejspíš překvapí tento…
Deník.cz 20. 10. 2018 4 Odměna za bloudění lesem. Zkuste zajímavé recepty z houbové nadílky Ještě před dvěma měsíci se mohlo zdát, že z houbové sezony nebude nic. V první záříjové dny…
Deník.cz 8. 10. 2018 5 Zapomeňte na fast-food. Připravte dětem zdravé domácí svačiny Kvalitní svačiny nejen tišší hlad, ale pomáhají dětem soustředit se v dalších hodinách na výuku.…
Deník.cz 23. 9. 2018 4 3 Oběd nebo večeře za pár korun. I levné maso může být pochoutkou Když přijde řeč na úspory, většina lidí se rozhodne šetřit na jídle. Co ale nevědí je, že místo…
Deník.cz 1. 9. 2018 4 Vzpomínáte na dovolenou? Připomeňte si ji dobrotami z přímořských destinací Užívat si tepla, relaxovat na pláži a poznávat tamější kulturu – existuje na dovolené něco…
Deník.cz 18. 8. 2018 4 Ovocná sezona vrcholí. Upečte si voňavé koláče s chutí léta Ještě lepší, než jíst čerstvé ovoce přímo ze stromu či z keře, je upéct ho v koláči a horkým…
Orlický deník 5. 7. 2014 Přečtěte si něco z houbařského zápisníku Bédi Doležala Východní Čechy, Jičín - Se zkušeným houbařem Béďou Doležalem si uvážeme zástěru a pustíme se do…
Hradecký deník 2. 7. 2014 Přečtěte si něco z houbařského zápisníku Bédi Doležala Východní Čechy, Jičín - Se zkušeným houbařem Béďou Doležalem si uvážeme zástěru a pustíme se do…
Jičínský deník 2. 7. 2014 Přečtěte si něco z houbařského zápisníku Bédi Doležala Východní Čechy, Jičín - Se zkušeným houbařem Béďou Doležalem si uvážeme zástěru a pustíme se do…