„Sdílíme nové snímky, které pořídila vévodkyně z Cambridge u příležitosti sedmých narozenin prince George,“ uvedl na twitteru Kensingtonský palác. Zároveň poděkoval za všechny gratulace k princovým narozeninám.

Alžběta II. a Thomas Moore
Stoletý veterán byl povýšen do rytířského stavu. Vybral miliony pro zdravotníky

Snímky, jež vévodkyně vyfotila před několika dny, vznikly v rodinném domě v Norfolku. Prvním z nich je portrét usmívajícího se prince, druhá fotografie zachycuje George v maskáčovém tričku venku. Na obou je pak patrné, že Georgestále víc roste do podoby svého otce. 

Zatímco mladší sourozenci prince George, princezna Charlotte a princ Louis, se letos kvůli pandemii koronaviru museli spokojit jen s velmi minimalistickými oslavami narozenin, on sám se menší rodinné oslavy dočká. Tentokrát se však odehraje na venkovském sídle v Norfolku. Loni si přitom celá rodina na týden pronajala vilu na karibském ostrově Mustique. 

Třetí následník trůnu

Princ William spolu se svou manželkou zveřejňují nové snímky svého syna při příležitosti jeho narozenin pravidelně. Nezapomenutelné jsou zejména ty z výstavy motýlů v londýnském Přírodopisném muzeu, které prozradily, že George začal již zhruba ve věku deseti měsíců sám bez opory chodit. 

Princ William a vévodkyně Kate navštívili Nemocnici Královny Alžběty.
William na pivu, Kate u sázení kytek. Královský pár nezahálí ani v létě

George Alexander Louis, jak zní jeho jeho jméno, je po svém dědečkovi princi Charlesovi a tátovi Williamovi v pořadí třetím následníkem trůnu. Dnes sedmiletý princ má dva mladší sourozence – sestru Charlotte Elizabeth Dianu, která se narodila 2. května 2015, a bratra Louise Arthura Charlese, který přišel na svět 23. dubna 2018.