Deník slevový týdenZdroj: DENÍK

Právě nyní máte ideální šanci představit svou firmu, produkt nebo službu novým zákazníkům.

Znovu se totiž blíží populární akce Deník Slevový týden, která je určena pro všechny šikovné živnostníky a podnikatele.  

Oslovte zákazníky tam, kde potřebujete

Unikátnost akce, kterou pořádá vydavatelství Vltava Labe Media, jde ruku v ruce s přívětivou cenou reklamy. Ta se odvíjí podle toho, zda se rozhodnete prezentovat se ve svém okrese, kraji, nebo republice.

Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová
Sporné body. Vláda dnes večer znovu přerušila jednání o kurzarbeitu

Nákupní akce Deník Slevový týden vypukne 9. listopadu 2020.

Využijte jedinečnou šanci stát se její součástí a představit svou firmu v nejsilnějším regionálním médiu. Naším cílem je nabídnout účast všem – velkým zavedeným prodejcům, ale i malým obchodníkům a podnikatelům.

„Každý, kdo se k nám přidá, si může vybrat rozsah reklamy. Naši poradci mu reklamu ušijí doslova na míru,“ vysvětluje generální ředitel a předseda představenstva Vltava Labe Media Vít Nantl. 

Nabídka v Deníku osloví až 6,5 milionů lidí

Připravovanou mediální kampaní oslovíme na Deník Slevový týden až 6,5 milionu potenciálních zákazníků. O akci se dozvíte z televize, rádií, billboardů, novin, našich časopisů i na internetu.

Slevovou nabídku uveřejníme na webu Deník.cz od 6. listopadu, zároveň ji najdete v pátečním tištěném Deníku s datem 6. listopadu.

V Deníku Extra bude 7. listopadu, ve čtvrteční příloze Deníku, tedy v magazínu Bydlení, ji najdete 5. listopadu.

„Kupony zveřejníme také v těch nejpopulárnějších časopisech vydavatelství Vltava Labe Media – v Týdeníku Květy, Vlastě, Překvapení, ale i televizních časopisech TV star a TV mini,“ dodal Vít Nantl.

Přidejte se k nám

Máte zájem přidat se k nám? Je to jednoduché. Zavolejte nebo napište inzertnímu poradci z vašeho okresu. Kontakty na něj najdete v tiráži novin.

Další možností je, obrátit se na manažerku projektu Martinu Bernardovou (martina.bernardova@vlmedia.cz, 775 422 102), která vám pomůže.

Uzávěrka objednávek je 19. 10. 2020. Další informace najdete na webu slevy.denik.cz

Na slavnostním otvírání restaurace nechyběl ani tanec.
V srpnu v Česku přibylo nejvíce podnikatelů od ledna 2012