Doberský A-tým ve složení Simona Šlehobrová, Kateřina Rozínková a Aneta Sedloňová byl nasazen jako čtvrtý a tak mu los v prvním kole přidělil lehčího soupeře. Doberské dívky jednoznačně porazili rezervu Frýdlantu nad Ostravicí 3:0 (K. Rozínková Hrudová 3:0, Šlehobrová Daňová 3:0 a Šlehobrová, Sedloňová Hrudová, Daňová 3:0) a postoupily do čtvrtfinále, ve kterém po dramatickém souboji zdolaly Slavoj Praha 3:2 (Šlehobrová Diblíková 3:0, Sedloňová Hošková 1:3, Šlehobrová, Sedloňová Vlčková, Hošková 3:2, Šlehobrová Hošková 2:3, Sedloňová Diblíková 3:2.

V semifinále doberské „áčko“ prohrálo s jedním z aspirantů na titul Baníkem Havířov 1:3 (K. Rozínková Tomanová 0:3, Šlehobrová Mynářová 3:0, Šlehobrová, Sedloňová Tomanová, Mynářová 0:3, Šlehobrová Tomanová 2:3.

V utkání o třetí místo Dobré porazilo ČSAD Hodonín 3:1 a radovalo se ze zisku bronzové medaile (Novotná Šlehobrová 0:3, Kmeťová Sedloňová 3:2, Novotná, Kmeťová Šlehobrová, Sedloňová 2:3, Kmeťová Šlehobrová 0:3).

„Pro naše hráčky to byl velmi náročný turnaj se šťastným koncem. Zisk bronzových medailí je zásluhou všech tří hráček, ale za předvedené výkony musím vyzdvihnout zejména Anetu Sedloňovou, která zvládla rozhodující zápas se Slavojem Praha,“ řekl trenér Jan Šplíchal.

Doberský B-tým (Aneta Doucková a Monika Rozínková) na úvod porazil celek SKST Týn nad Vltavou. Ve čtvrtfinále mladé hráčky již nestačily na ČSAD Hodonín a v dalších bojích proti silnějším a zkušenějším celkům SKST Dubňany a Slavoj Praha odešly poraženy. I přes tyto prohry je celkové osmé místo výborným výsledkem.

(jš, dr)