Po týdenním pobytu v domácích podmínkách se část hráčů a hráček kategorie staršího žactva, dorostu a juniorek přesunula na soustředění do Hostinného, kde absolvovali tvrdou přípravu v rámci kempu pořádaného domácím oddílem.

Již tradičně se účastnila také početná skupina mladých pinkponkářů z Lucemburska. Pod vedením zkušeného šéftrenéra Richarda Švába dostali všichni účastníci pořádně do těla. Po celotýdenní dřině se Adam Hušek a Tereza Sazimová zúčastnili tradičního mezinárodního turnaje O pohár Josefa Šína v Hostinném. Jelikož nebyla vyhlášena kategorie starších žáků, kam oba hráči patří, museli hrát kategorii dorostenců.

Terezie Sazimová s přehledem vyhrála svoji skupinu a o postup do finále se utkala s bývalou reprezentantkou Lucemburska. Doberská hráčka předvedla svůj nejlepší výkon na turnaji a po zásluze soupeřku porazila. Ve finále nestačila na Allertovou z Baníku Most, se kterou prohrála 0:3.
Adam Hušek také s přehledem vyhrál svoji skupinu a pro jeho herní sebevědomí jsou cenná vítězství nad Mudruňkou z Rosic, kterého dosud neporazil, a nad dvěma hráči z Lucemburska, kteří byli velmi silnými soupeři.

Nakonec ve skupině ztratil pouze jeden set. O postup do finále se utkal s Jirkou z Chrudimě, kterému podlehl po boji 1:3 a obsadil třetí místo.
V tomto týdnu pro většinu členů SK Dobré pokračuje tréninkový dril, jen menší výprava má v plánu absolvovat turnaje ve dvouhrách v rámci tradičního mezinárodního setkání Satelit v Havířově (22. srpna) a Hluku u Uherského Hradiště (25. srpna). ⋌(jr, dr)