V pátek se nejprve hrála kvalifikace dvouhry žen. Aneta díky svému umístění na žebříčku ČR (13. místo) do ní nastoupit nemusela. Daniela je na žebříčku ČR žen na 21. místě a kvalifikaci tak absolvovala. Celkem 55 žen se utkalo o 8 postupových míst, které jim umožní bojovat v hlavní soutěži mezi 24 hráčkami o mistrovský titul. V první části si bez ztráty setu poradila s Teleckou (Silůvky) a Slezákovou (Zlín).

V rozhodujícím zápase ji los přidělil hráčku německého Lengenfeldu Lucii Drobnou. Ani v tomto zápase Rozínková nezaváhala a po výhře 3:0 na sety se radovala z postupu.
V podvečerních hodinách byla ještě zahájena soutěž ve dvouhře juniorek do 21 let.  Jen 16 vybraných se K.O. systémem utkalo o titul. Daniela Rozínková si postup do čtvrtfinále vybojovala po soustředěném a kvalitním výkonu proti Hoškové (Slavoj Praha), kterou porazila 4:1.
V sobotu dopoledne se nejprve hrálo první kolo dvouhry žen.

Aneta Konečná potvrdila své žebříčkové umístění a s přehledem porazila 4:0 na sety Kamilu Sikorovou (Havířov). Daniela Rozínková nastoupila proti deváté nasazené Tomanové (Rödinghausen). Ve vyrovnaném zápase rozhodla koncovka pátého setu, který pro sebe těsně získala Tomanová a Daniela se po porážce 2:4 se soutěží že rozloučila. Umístěním na 17. – 24. místě potvrdila svoje žebříčkové postavení.
Pro Anetu Konečnou byl bohužel „konečnou" zápas o postup mezi nejlepší osmičku.  Podlehla ve čtyřech setech třetí hráčce republikového žebříčku Haně Matelové. I ona svým umístěním na 9. – 16. místě potvrdila své žebříčkové umístění.
Následně byly rozehrány také soutěže čtyřher a smíšených párů. Konečná s Rozínkovou podlehly 1:3 ve čtvrtfinále čtyřhry hodonínským Kmeťové s Kapounovou, které pak vybojovaly stříbrné medaile. Ve smíšené čtyřhře postoupil z prvního kola pár Rozínková, Němeček (El Niňo Praha) přes dvojici Sikorová, Holaň (Havířov, Ostrava), ale hned ve druhém se  utkali s manželi Konečnými (Aneta hrála se svým mužem Tomášem, který je českým reprezentantem a na mistrovství nakonec vyhrál titul ve dvouhře a čtyřhře mužů). Ve vzájemném souboji favorizovaní Koneční vyhráli 3:0. V dalším zápase o postup do semifinále ale podlehli Pěnkavové s Urbánkem.
Sobotní odpoledne začalo zápasy o postup do semifinále ve dvouhře juniorek do 21 let. Daniela Rozínková se postavila nasazené trojce Dagmar Blaškové (Frýdlant n. O.).
„První tři sety byly v režii doberské hráčky a stav 3:0 vypadal velmi nadějně. Dvouhry se ale hrají na čtyři vítězné sety. Další set Blašková ovládla, ale od pátého se začalo odehrávat obrovské drama. Po vyrovnaném průběhu se Daniela dostala k prvnímu mečbolu za stavu 10:9, který ale soupeřka se štěstím odvrátila a set pak získala pro sebe. Stejně vyrovnaný byl také šestý set, který se navíc hrál hodně přes běžných jedenáct bodů.

Daniela měla pět mečbolů, dva z nich odvrátila Blašková prasátkem. Druhé z nich, kdy se míček jen jemně dotkl hrany stolu znamenalo srovnání na 17:17 a Danielu zlomilo. Prohrála set 17:19. V rozhodujícím sedmém nezačala dobře ještě pod vlivem ztraceného náskoku a přestože bojovala až do konce, podlehla 7:11 a šťastnější soupeřka se radovala z postupu.

Blašková v dalších dvou zápasech také vyhrála 4:3 na sety a vyhrála si tak mistrovský titul. Pro Danielu je 5. – 8. místo sice velmi dobrým výsledkem, ale ztracená šance na medaili bude ještě dlouho mrzet," uvedl Jan Rozínek, předseda SK Dobré. ⋌(dr, jr)