Karate klub G&G Hradec Králové se představil v nejtvrdším stylu karate „kyokushin“ na lize České republiky v Plzni. Výprava bojovníků a trenérů klubu dokázala uspět a to hned čtyřikrát.

Spokojený trenér

„Jelikož se jedná o plnokontaktní zápasy, je obtížné se prosadit a vybojovat medaile. To se ale podařilo čtyřem našim fighterům ze sedmi. Nejprve ve starších žácích Ondřej Svatoš dvakrát zvítězil a v boji o finále prohrál. Následný čtvrtý zápas o bronz vyhrál a získal tak třetí místo. Další třetí příčky vybojovali Václav Dubský ve starším dorostu a Petr Sýs v juniorech (jeho debut na závodech). Druhý junior Danek Pošík vybojoval zlato, když všechny zápasy vyhrál. Ostatní borci nezklamali, něco vyhráli, ale do bojů o medaile nezasáhli. Poděkování klubu i našich mladých závodníků patří magistrátu města Hradec Králové, který nás podporuje,“ řekl Josef Golas, vedoucí Karate klubu G&G Hradec Králové.

125 závodníků z celé republiky

Královéhradecký trenér Josef Golas a asistenti Karlíček a Blažek byli tak nad míru spokojeni, jelikož prosadit se v tomto stylu za účasti 125 závodníků z celé České republiky je super výkon.

Ilustrační foto
Hrdina týdne v kraji: Jiřička se zastřeloval, pak dal hattrick za šest minut

Lubomír Douděra