Místní Hokejový klub uspořádal  za účasti deseti týmů 8. ročník turnaje v malé kopané. Z vítězství se po penaltovém rozstřelu radovali hráči týmu Krásní a nezkrotní.

S postupovými podmínkami, kdy první dva z každé skupiny jdou do semifinále, se nejlépe vyrovnali ve skupině „A" Lampárdi a Újezdecký balet. Ve skupině „B" týmy Jolly Joker a Krásní a nezkrotní.

První semifinále hrané mezi baleťáky z Újezda a mužstvem Krásných a nezkrotných vyhráli těsně nezkrotní mlaďáci 1:0. Druhé semifinále lépe začali Lampárdi, kteří vedli nad Jolly Jokrem už 2:0. Soupeř však zlepšenou hrou v útoku ztrátu dohnal a nakonec těsně výsledkem 3:2 postoupil do finále a odsunul loňského finalistu k zápasu o 3. –  4. místo.

V malém finále pak po dohodě soupeřů došlo pouze na pokutové kopy. Sedm exekutorů z každého týmu pak mělo rozhodnout o umístění na 3. a 4. místě. Lépe se této loterie zhostili Lampárdi, kteří zvítězili 4:3 a obsadili tak třetí místo v turnaji.

Ve vyrovnaném finálovém boji se Jolly Joker a Krásní a nezkrotní rozešli v normálním hracím čase s výsledkem 1:1, a tak vítěze turnaje musel určit penaltový rozstřel. V něm měli více štěstí Krásní a nezkrotní, kteří zvítězili 4:3. .

Nejlepším střelcem turnaje se stal Jiří Schod (Újezdecký balet) se 7 góly. Zápasy s přehledem řídili rozhodčí Jaroslav Knapek a František Jehlička.

Výsledky

Skupina A: Újezdecký balet – Lampárdi 1:1, – Ledečáci A 3:1, – Skalka 3:2, – Brocná 5:0, Lampárdi – Ledečáci A 3:2, – Skalka 5:0,  – Brocná 2:1,  Ledečáci A – Skalka 3:3,  – Brocná 1:0,  Skalka  – Brocná 3:0.
Skupina B: Jolly Joker – Krásní a nezkrotní 1:1, – ACS Grupa Alkoholiczna 2:1, – Ledečáci B 7:1, – Zbohatlíci 4:0, Krásní a nezkrotní  – ACS Grupa Alkoholiczna 2:0, – Ledečáci B 6:1, – Zbohatlíci 5:1, ACS Grupa Alkoholiczna – Ledečáci B 4:0, – Zbohatlíci 8:0, Ledečáci B – Zbohatlíci 3:0.
Semifinále: Újezdecký balet – Krásní a nezkrotní 0:1, Lampárdi – Jolly Joker 2:3. Utkání o 3. místo: Lampárdi – Újezdecký balet 4:3 na pen. Finále: Krásní a nezkrotní – Jolly Joker 1:1, na pen. 4:3.

Konečné pořadí:
1. Krásní a nezkrotní, 2. Jolly Joker, 3. Lampárdi, 4. Újezdecký balet, 5. ACS Grupa Alkoholiczna, 6. Ledečáci A, 7. Skalka, 8. Ledečáci B, 9. Brocná, 10. Zbohatlíci.   (dr, ar)