Každoročně se těchto úvodních turnajů účastní nejvíce mladých stolních tenistů. SK Dobré měl jako tradičně zastoupení ve všech věkových kategoriích. Většina hráčů se prezentovala výbornými výkony i výsledky, nejzkušenější Daniela Rozínková vybojovala bronzovou medaili.

Juniorky do 21 let

Největšího úspěchu dosáhla v nejstarší věkové kategorii Daniela Rozínková, která si  cestou do semifinále poradila se všemi svými soupeřkami. V boji o postup do finále ji čekala kolegyně z mládežnických reprezentačních výběrů Karin Adámková (SK Frýdlant n. O.).  V tomto zápase byla lepší frýdlantská hráčka a po zásluze zvítězila. Bronzová medaile je i tak pro doberskou hráčku dobrým výsledkem. Anetě Sedloňové se turnaj vůbec nevydařil a ve všech zápasech svým soupeřkám podlehla.

Dorost

Nejvíce se prosadila Kateřina Rozínková. V kvalifikaci si poradila s Cackovou, Smolarovou a Jurdzinovou. Postoupila mezi nejlepších 16 hráček. Tam nejprve potrápila pozdější vítězku Štefcovou (Linec), když po boji podlehla 2:3. Poté porazila kadetskou reprezentantku Pěnkavovou (Vlašim). V posledním zápase podlehla Novotné (Hodonín). Konečné 9. – 12. místo je výborným výsledkem. Aneta Doucková se do hlavní soutěže neprobojovala. Vše si vynahradila v útěše, když se probojovala až do semifinále. Monika Rozínková v kvalifikaci také neuspěla, v útěše se pak probojovala do druhého kola.

Starší žactvo

Nejvíce se podle očekávání dařilo Monice Rozínkové. V kvalifikaci si v prvních dvou zápasech se soupeřkami lehce poradila. V posledním zápase o postup do hlavní soutěže proti vlašimské Matějovské měla ve třetím setu mečbol, který bohužel neproměnila a zápas nedotáhla do vítězného konce. V útěše dokráčela až do semifinále, kde podlehla Svatoňové (Liberec) v koncovkách všech setů. Jejím konečným umístěním je 19.-20. místo. Kateřina Pleskotová v kvalifikaci po velké bitvě nakonec podlehla Jiráskové ( Kladno ). V útěše v prvním kole přešla přes Ottovou ( Sokol Plzeň ), ve druhém již nestačila na Daňovou (Frýdlant ). Terezie Sazimová v prvním kole podlehla Allertové (Most). V útěše si pak nedokázala poradit v prvním kole s Bandíkovou (Vyšší Brod).

Mladší žactvo

Největšího úspěchu dosáhla dvojice Terezie Sazimová a Vojtěch Viesner. Oba dva přešli přes kvalifikační síto do hlavní soutěže, což je pro oba hráče velký úspěch. Viesner odehrál vynikající zápas proti hradeckému Mokrejšovi a po zásluze přes výše nasazeného hráče postoupil mezi nejlepších 32 mladších žáků. Ve skupině odehrál zápasy na hranici svých dosavadních možností, ale na výhry to tentokrát nestačilo. Umístění na 25. – 32. místě je výborným výsledkem a odrazovým můstkem do začínající sezony. Terezie Sazimová si v kvalifikaci s přehledem poradila s dvojicí hráček Hnojská ( TJ Klatovy) a Cimrmanová (Kladno). V základní skupině hlavní soutěže odehrála vynikající zápasy s republikovou špičkou.  Celkové umístění na 13. – 16. místě je dobrým výsledkem a povzbuzením do další tvrdé práce. Patrik Rašek začal pouť turnajem až příliš nervózně. V prvním zápase kvalifikace podlehl Verbíkovi (TTC Říčany). V soutěži útěchy v prvním kole porazil Steinhausera, ve druhém již nestačil na Šebla (Slavoj Praha). Kateřina Borecká prohrála v prvním kole kvalifikace s Kolmanovou (Ml. Boleslav) a  v útěše podlehla hnedle na úvod Sommerové (Kotlářka Praha).

Nejmladší žactvo

Premiéru si odbyla dvojice děvčat Deniska Macurová (r. 2003) a Dianka Grimmerová (r. 2004), které odehrály spoustu zápasů, zatím bez radosti z výhry. Jejich čas při dobré tréninkové morálce určitě ještě přijde.   (jš, dr)