Klub SK Dobré reprezentovala PAVLA BAČINOVÁ, která se kvalifikovala ze 14. místa díky omluvenkám. Samotná účast byla pro ni velkou poctou. V konkurenci lepších hráček však dokázala uspět a překvapit.

V první skupině měla Bačinová za soupeřky Novákovou (Ústí nad Labem), Pěnkavovou (SKST Vlašim), Malíkovou (KST Hluk), Sommerovou (DDM Kotlářka Praha) a Hnojskou (TJ Klatovy). Doberská hráčka se zlepšovala zápas od zápasu, ale na výhru to však nestačilo. Ve skupině o konečné 7. – 12. místo se již výsledkově prosadila a to hned dvakrát. Na její raketě zůstaly Růžičková (TJ Světlá nad Sázavou) a Cimrmanová (TSM Kladno), podlehla pouze Matoušové (TJ Hrádek).

„Konečné 10. místo lze považovat za velký úspěch Pavly. Ta se výsledkově prosazuje již delší dobu a je tak příkladem svým mladším oddílovým kolegyním. Prokazuje, že touhou a velkou láskou ke sportu lze i při menším talentu dosáhnout velkých výsledků. Její velké sportovní srdce je tím nejlepším důkazem. Za vzornou reprezentaci ji gratuluji," řekl trenér Jan Šplíchal. ⋌(dr, jš)