Cílem mladých hráčů SK Dobré bylo navázat na velmi úspěšné vystoupení z předešlého turnaje, což se z velké části podařilo. Nejlepšího výsledku dosáhly nejmladší žákyně Diana Grimmerová a Pavla Bačinová.

Dorost

V kategorii dorostu se nejvíce prosadila dvojice Monika Rozínková a Terezie Sazimová. Obě dvě se v soutěži útěchy probojovaly do čtvrtfinále, celkově pak obsadily velmi dobré 21. – 24. místo.

Aneta Doucková vypadla o kolo dříve než její oddílové kolegyně. Lucii Hejzlarové se turnaj nevydařil.

Starší žactvo


Ve starším žactvu se z kvalifikace do hlavní soutěže probojovala Terezie Sazimová. Ale ve skupině byl los k ní nemilosrdný. První nasazená do turnaje Matějovská (SKST Vlašim) a pátá Štěpánová (Sokol Děhylov), navíc nepříjemná Kurajská (SK Frýdlant nad Ostravicí), nedávaly moc šancí na postup do čtvrtfinále. Sazimová bojovala, ale bez výhry ve skupině obsadila konečné 13. – 16. místo.

V chlapcích v konkurenci 140 hráčů (!) je úspěch v podobě probojování se do skupiny pro doberské starší žáky nedosažitelným cílem. Ani tentokrát tomu nebylo jinak. V soutěži útěchy Vojtěch Viesner a Adam Hušek jednou zvítězili, Patrik Rašek radost z výhry nepoznal.

Mladší žactvo


V této kategorii měl doberský oddíl nejpočetnější zastoupení. O velké překvapení a vynikající výsledek se postarala Pavla Bačinová, která se probojovala z kvalifikace do hlavní soutěže mezi nejlepších 16 hráček. Hnacím motorem k celkovému úspěchu byla herní morálka a herní kázeň. Konečné 9. – 12. místo je naprosto zasloužené a motivující do další tvrdé práce. Ostatní hráči Dobrého (Eliška Koďousková, Lucie Bačinová, Denisa Macurová, Jiří Málek a Jakub Michl) se výsledkově neprosadili, někteří kvůli nedostatku sportovního štěstí, jiní díky malým zkušenostem z turnajů.

Nejmladší žactvo


V nejmladší kategorii byli reprezentanti Dobrého opět nejúspěšnější. ,,Zlatá“ Lucie Bačinová a ,,bronzová“ Diana Grimmerová navázaly na úspěchy ze čtyřher z předešlého bodovacího turnaje v Praze. Ve dvouhrách pak obsadily obě shodně velmi dobré 5. – 8. místo. Ivan Sivák ve skupině porazil Provázku (Sokol Vsetín) a nestačil na Truněčka (Sokol Hradec Králové) a Vojnu (TSM Kladno). V útěše pak skončil ve druhém kole na raketě Sicha (Sokol Vsetín).