Obě patří do republikové špičky této kategorie a ani jedna nemusela absolvovat kvalifikaci o postup do hlavní soutěže.

Vendula Šichanová v prvním kole porazila Petržílkovou (Litoměřice) 3:1, ale potom nestačila na výše nasazenou Bártovou (Hradec Králové). Celkově obsadila 9. – 16. místo, čímž si potvrdila svoje umístění na žebříčku.

Ve čtyřhře nastoupila se svojí stabilní spoluhráčkou Bárou Antošovou (Hostinné). Prošly až do čtvrtfinále, kde podlehly druhým nasazeným Dosedělové se Strakovou 0:3. Ve smíšené čtyřhře se Sivákem (Hostinné) skončili ve druhém kole.

Adéla Sazimová v prvním kole dvouhry porazila Antošovou (Hostinné) 3:1 a v osmifinále vyřadila po výborné výkonu Tonarovou (Hradec Králové) 3:0. Ve čtyřhře s Ďulákovou (Zlín) přešly přes Gallerachovou a Janouškovou a v zápase o postup do semifinále zdolaly nasazený pár Sommerová, Furchová 3:2. V semifinále ale obě bojovaly s nervozitou a favorizovaným soupeřkám a pozdějším vítězkám Pisárové a Pařízkové podlehly 0:3. Ihned po dohrání semifinále čtyřhry se Sazimová postavila znovu proti Pisárové, tentokrát v zápase o postup do semifinále ve dvouhře. S touto výše nasazenou soupeřkou ještě nikdy nevyhrála, ale bojovala jako o život. Nakonec podlehla nejtěsnějším rozdílem 9:11 v pátém setu, přestože v téměř po celý jeho průběh vedla. Ve smíšené čtyřhře se jí tak daleko dojít nepodařilo. Se Sixtou (Hostinné) vypadli o postup do čtvrtfinále s nasazeným párem Košťál, Straková.

„Adéla podala na mistrovství kvalitní výkony. Potvrdila stoupající výkonnost a výsledkem je zisk bronzové medaile – první z Mistrovství ČR v její kariéře. Ve dvouhře to tentokrát ještě nedopadlo, ale v budoucnu ji medaile určitě nemine,“ řekl Jan Rozínek, předseda SK Dobré.