Každý týden náš fotograf fotí nově narozená miminka. Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihne. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dřív, než se naučí svá první slova. Můžete nám poslat jeho fotku na mail: rychnovsky@denik.cz a své miminko najdete na stránkách Rychnovského deníku nebo na www.rychnovsky.denik.cz/miminka. Tam najdete i všechna miminka, která již v Rychnovském deníku vyšla.

Zvolte nejroztomilejší miminko Rychnovského deníku. Každou sobotu je ve stránce vložen kupon, se jmény miminek.  Podruhé najdete kupon na straně servisu následující středu (v daném týdnu tak můžete hlasovat pouze pro čerstvě narozená miminka!).

Miminko, které bude mít na konci měsíce nejvíce hlasů, získá poukaz  na lekci takzvaného VANIČKOVÁNÍ ZDARMA pod vedením lektorky Petry Schlosserové. Toto cvičení či relaxování miminek ve vodě ve speciální vaně je novinkou, která se koná v rychnovském bazénu. Platnost poukazu je šest měsíců od předání výhry.  Výherce od nás také obdrží poukaz na 50 % SLEVU na kojenecké plavání v rychnovském nebo v dobrušském bazénu od Petry Schlosserové. Poukaz je platný osm měsíců od převzetí.