VOJTĚCH KOVAŘÍČEK: Kovaříčkovi z Vojenic se radují z druhého potomka chlapečka Vojtíška (2,95 kg, 48 cm). Maminka Marcela přivedla děťátko na svět 9. listopadu v 10.23 hodin. Tatínek Ondřej byl při porodu a zvládl vše opět na výbornou. Rodiče, ale také hlavně tříletý bráška Lukášek, se těšili, až se miminko narodí.

Video ZDE (klikni)

MICHAELA HYSKOVÁ: Manželé Vendula a Vojtěch Hyskovi ze Záchlumí mají velikou radost z první dcerky Michaelky (2,70 kg, 47 cm). Holčička přišla na svět 10. listopadu ve 12.07 hodin. Rodiče se na miminko moc a moc těšili. Tatínek asistoval u porodu a byl mamince velkou oporou.

Video ZDE (klikni)

ADÁMEK BUREŠ: Kateřina a Luděk Burešovi z Albrechtic nad Orlicí mají radost z prvního potomka chlapce Adama (3,48 kg, 51 cm). Maminka ho přivedla na svět 27. října 2007 ve 22 hodin, tatínek jí byl u porodu velkou oporou. Foto: Rodina Burešova

 


TOMÁŠ FILIPI: Rodiče Jana a Ladislav Filipi z Týniště nad Orlicí mají radost z prvního potomka Tomáška ( 2,67 kg, 49 cm). Chlapečka přivedla maminka na svět 10. listopadu ve 24.00 hodin.Tatínek byl u porodu báječnou oporou. Celá rodina i okolí se na očekávaného chlapečka moc těšili.

Video ZDE (klikni)

DANIEL LUŠČÁK: Na první děťátko se moc těšili Luščákovi ze Solnice. Maminka Kateřina přivedla chlapečka Daniela (3,68kg, 50 cm) na svět 10. listopadu v 19.15 hodin. Tatínek Roman byl mamince při porodu báječnou oporou a vše zvládl na jedničku. Na očekávaného chlapečka se moc a moc těšila celá rodina.

Video ZDE (klikni)

Gratulujeme šťastným maminkám i jejich rodinám k narození dětí.

Foto: Deník/ Jana Ružičková