Gratulujeme šťastným maminkám i jejich rodinám k narození dětí.

VALENTÝNA MACHOVÁ: Ilona Podolská a Josef Mach ze Semil se radují z prvního potomka, kterým je dcera Valentýna (3,17 kg, 48 cm). Maminka ji přivedla na svět 11. října v 11.18 hodin, tatínek si nenechal příchod prvního potomka na svět ujít a byl jí výbornou oporou. Rodiče se nechali překvapit, dopředu nevěděli, že se jim narodí děvče.

KATEŘINA BLAŽKOVÁ: Lucie a Lukáš Blažkovi z Moravan mají velkou radost z prvního potomka, dcery Kateřiny (2,61 kg, 48 cm). Maminka ji přivedla na svět 13. října v 5.57 hodin, tatínek byl u porodu s ní a vedl si jako podpora výborně. Rodiče se nechali rovněž překvapit, dopředu nevěděli, že budou potřebovat výbavičku na děvčátko.

JAKUB PETERA: Peterovi z Dlouhé Vsi mají radost z druhého chlapce. Ke čtyřletému Vašíkovi si přivezou Jakuba (3,15 kg, 50 cm). Maminka Hana ho přivedla na svět 13. října ve 20.43 hodin s výbornou podporou svého manžela Václava. Rodiče dopředu věděli, že si domů přivezou druhého klučinu.

DOMINIK ERIK ROCHL: Romana Tauchmanová a Jiří Rochl z Dobrušky se radují ze syna Dominika (3,30 kg, 50 cm). Maminka ho přivedla na svět 13. října v 7.16 hodin. Kromě tatínka Jiřího se na opatrování malého brášky mohou těšit také sestry Kateřina (19 let) a Denisa (9 let).

JIŘÍ CALETKA: Caletkovi z Ostašovic mají radost ze třetího potomka, kterým je syn Jiří (3,68 kg, 51 cm). Chlapce si přivezou k jedenáctiletému Radkovi a dvouapůlleté Zuzance. Maminka Michaela ho přivedla na svět 14. října ve 21.52 hodin s výbornou asistencí tatínka Jiřího. Rodina věděla, že se těší na chlapce.

Fotografie na stránce: Deník/ Jana Růžičková