Sobotní program bude od 9 hodin patřit nohejbalu, ve 14 hodin je v plánu vítání občánků. O čtvrt hodiny později začne odpoledne pro děti, které nabídne například malování na obličej, skákací hrad, balonkovou show, soutěže či dětskou diskotéku s Danielou. Od 15.30 vystoupí hudební skupina Slovakia Revival, v 17 hodin přinese exKatapult, kapela Michala Šindeláře, největší hity skupiny Katapult. Ve 20 hodin ozáří oblohu ohňostroj, na který naváže posvícenská zábava. V neděli v 9 hodin se uskuteční Svatováclavská mše v kostele sv. Václava.

Do Jičína na Wine Festival

Jičín - Druhý ročník Jičínského Wine Festivalu se uskuteční tuto sobotu na nádvoří jičínského zámku mezi 10. a 21. hodinou. Těšit se můžete na velké množství kvalitních vín, chutné pokrmy a vystoupení cimbálové muziky a hudebních kapel. Vstup na akci je zdarma.

Strašidelně pohádková cihelna

Šárovcova Lhota - Pokud se chcete bát se strašidly, přijeďte již v sobotu v 16 hodin na další ročník pohádkové cihelny v obci nedaleko Lázní Bělohrad. Občerstvení a hudba jsou zajištěny, po strašení je v plánu posezení u ohně.