Nezávislá elektronická formace, jejíž původní členové před časem působili v bývalé kapele Strange People a později se vydali osobitou cestou. Kapelu tvoří muzikanti Martin Lee Golas (klávesové nástroje) a Zdenee J. Hook (kytary a basy), dále bubeník Martin Steel Mack, zpěvačky Marcella Carolina Maixner a Nella Trawson. Hostuje s ní perkusista Martin Werner.

Do kláštera míří zlotřilý Don Šajn

Broumov - Dalším večerním představením ve středu večer pokračuje na nádvoří broumovského kláštera Malé letní divadelní. Alternativní loutkový soubor Buchty a loutky od 19 hodin nabídne divákům představení Don Šajn. Hra vychází z příběhu o svůdci Donu Juanovi, který mimo jiné inspiroval dramatika Moliéra nebo skladatele Mozarta. V této inscenaci o zlotřilém šlechtici, který usiluje o ruku krásné donny Anny, jsou zastoupeny jak marionety, tak herci s obrovskými maskami na hlavě.

Manželský trojúhelník v Sedmihorkách

Sedmihorky - Divadelní představení o manželském trojúhelníku s řešením vskutku originálním rozehrají Josef Carda, Jana Švandová a Rudolf Hrušínský v rámci Sedmihorského léta. V obci na Turnovsku trojice zahraje, jaké to je, když se na vás přilepí vdaná ženská, organizuje vám život a nakonec rafinovaně plánuje věci, až mrazí v zádech. Představení začíná ve čtvrtek ve 20 hodin.