Letošní výstava nese podtitul Za betlémy do pohádky a je opravdu pohádkově krásná. Určitě si tuto nádhernou vernisáž nenechte ujít.
Betlémy se ocitnou v pohádkovém světě

Tentokrát se sál promění v pohádkovou scenérii plnou pohádkových bytostí s více než stovkou unikátních betlémů. Mnohé z nich vytvořili vynikající regionální řezbáři, každý přitom uplatnil svůj osobitý rukopis a výtvarný cit.

To platí také o okouzlujících vazbách studentů Střední školy vizuální tvorby v Hradci Králové a o autorkách neuvěřitelně bohaté škály vánočních ozdob.
Betlémy jsou i letos z rozmanitých materiálů, a nechybí ani velmi oblíbené mechanické betlémy.

Na vernisáži proběhne křest kalendáře Josefa Vašáka s půvabnými zákoutími Rychnova a do života vstoupí zbrusu nová publikace „Pověsti Rychnovska".
Otevřeno také 
na Štědrý den

Pokud by se vám nepodařilo stihnout slavnostní zahájení výstavy, bude otevřena každý den, a to až do 28. prosince, dokonce i během vánočních svátků.
A to vždy od 9 do12 hodin a od 14 do 17 hodin.

První a druhý svátek vánoční od 14 do 18 hodin a na Štědrý den od 21 do 01 hodin. Sváteční atmosféru umocní vždy v 16 hodin hudební vystoupení.
Pokud chcete před Vánocemi nebo během Vánoc načerpat pohodu, klid a opravdovou vánoční atmosféru,určitě se přijďte s celou rodinou a přáteli podívat.

Marie Otavová, Kultura RK