Někteří si lístky pořídili dopředu, jiní přišli i „na slepo" s nadějí, že ještě vstupenky seženou. A pět maminek spolu se svými ratolestmi si užilo představení díky organizátorům a Rychnovskému deníku zdarma.
„Moc děkujeme. Už jsme byly s dcerou připravené, že půjdeme do divadla na blind a budeme doufat, že získáme lístky. Tím, že jsme se staly výherci, jste nás moc potěšili. Představení bylo skvělé," radovala se maminka Pavla Fojtová.
Stejně nadšená byla i Hana Marková. Ta se vydala za Františkem a Majdou spolu se svým synem Ondrou. „Moc jsme si to užili. Děkujeme," dodává s úsměvem.
O soutěž byl neuvěřitelný zájem. Za pouhých pět dní se přihlásilo  dvaatřicet soutěžících.

Všichni zodpověděli otázku správně, avšak k dispozici bylo pouze pět vstupenek pro dva. Proto jsme museli losovat a radovat se tak mohli tito soutěžící:
Hana Marková
Pavla Fojtová
Marie Kolářová
Helena Nosková
Jana Bárnetová

Tím však naše soutěže pro čtenáře i pro věrné předplatitele nekončí. Sledujte Rychnovský deník, aby vám některá neutekla a třeba se na vás příště usměje štěstí.

Navíc pro naše předplatitele, kteří jsou registrování v našem předplatitelském programu ABObonus, máme připravenu řadu dárků, které mohou čerpat v průběhu roku. Pokud se chcete dozvědět víc, kontaktujte manažerku distribuce Janu Růžičkovou na jana.ruzickova@denik.cz anebo na telefonním čísle 602  177 209.