Kromě celodenního programu organizátoři připravili i speciální noční „Pivní autobusy“, které domů odvezou návštěvníky ze Špindlerova Mlýna, Hostinného, Rudníka či Jilemnice. Hlavní kapelou bude od 20.30 Olympic. „Zahrajeme klasiku, při hodinovém vystoupení není na experimenty čas. Jsme ve skvělý formě a doufám, že to publikum ocení. Přijďte se na nás podívat, jak nám to sluší pod širým nebem,“ láká Petr Janda.

Cyklobus míří do sousedního Polska

Kladské pomezí - Také dnes se můžete vydat na výlet cyklobusem třeba i do Polska. Můžete zamířit do Vambeřic, kde si prohlédnete unikát v podobě baziliky sv. Panny Marie, největší a nejkrásnější křížovou cestu v Evropě nebo také největší pohyblivý betlém v Kladsku. Pokud však máte chuť na bloudění ve skalách, vystupte právě v Karlově. Od zastávky je to jen pár kroků na Velkou Hejšovinu, kde vás provede naučná stezka. V Polsku můžete také vystoupit už například v lázeňském městečku Kudova Zdroj.

Brusle s sebou a hurá do Robous!

Robousy - V sobotu se uskuteční v obci Robousy brusliáda. Registrace závodníků začíná v 9 hodin, v jedenáct hodin pak odstartuje samotný závod. Ten je rozdělen do čtyř kategorií a letošní novinkou je smíšená štafeta 2+2 na sedm set metrů o putovní pohár a také soutěž o hodnotné ceny. Po celý den budou probíhat soutěže pro děti, půjčování koloběžek, na místě bývalého fotbalového plácku vyrostou skákací hrady a k dispozici budou stolní fotbálky. Večer vystoupí Eva Matějovská, Lucie revival a Seven.