Česko zpívá koledy

Středa 13. prosince v Kostelci nad Orlicí: Zpříjemněte si advent a přijďte si zazpívat pět vánočních koled na Jiráskovo náměstí v Kostelci nad Orlicí společně s našimi hosty Janou Koutovou a Jaroslavem Benešem (zpěváky z Hudebního divadla v Karlíně a z divadla Semafor). Texty koled najdete ve zpěvníku na webových stránkách: www.ceskozpivakoledy.cz, nebo jej obdržíte přímo na Jiráskově náměstí dnes v 18 hodin.

Tanzanie, Zanzibar

Rychnov nad Kněžnou: Cestovatelské vyprávění o jednom z posledních rájů světa si připravil Martin Duben. Koná se ve čtvrtek 14. prosince v April hotelu Panorama v Rychnově nad Kněžnou. Začátek akce v 19 hodin. Dospělí 90 Kč, děti a osoby ZTP zdarma.

Pečení cukroví

Rychnov nad Kněžnou: Přijďte na workshop, který je určen pro všechny, kdo si chtějí obohatit sváteční tabuli o několik druhů vánočního cukroví. Stačí v pátek 15. prosince přijít do DDM-Déčko v Rychnově nad Kněžnou.

Adventní jarmark

V sobotu 16. prosince se na Kolowratském zámku v Rychnově nad Kněžnou pořádá tradiční adventní jarmark na zámku. Najdete tu spoustu dárečků a dobrého jídla i pití.

Sousedské setkání

Sobota v Týništi nad Orlicí: Blíží se konec roku 2017 a to je příležitost sejít se během předvánočního sousedského setkání na kus řeči. Třeba ve Vodárenské věži v Týništi nad Orlicí, kde bude možnost zpívat koledy, odlít olovo, pus-tit skořápky po vodě anebo hodit pantoflem. Všichni jsou srdečně zváni v sobotu 16. prosince od 17 hodin.