Pozvání přijali vítězové Superstar Martin Ševčík, Klára Zaňková, Leona Černá, Kamil Emanuel Gott, Hynek Tomm, Zdeněk Style Hrubý, Jarek Šimek s Pomádou a Pluto. Večer se uskuteční i travesti show La Diva v čele s Vyvoleným Pitym, kde se představí Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Tina Turner, Ilona Csáková a spoustu dalších i zahraničních hvězd. „Výtěžek z celé akce bude věnován Geriatrickému centru v Týništi. Na co ho použijí, sdělí přímo na místě jeho vedení. Centrum rovněž získá i věcné dárky,“ uvedl pořadatel David Novotný.

Součástí večera bude i módní přehlídka návrhářů, butiků a firem z celého regionu včetně prezentace šatů z vamberecké krajky. „Na show jsme pozvali i děti z dětských domovů a stacionářů z rychnovského a pardubického regionu. Jedná se o moji první akci v tomto regionu, a i když to není lehké, jsem velmi rád, že se uskuteční a podpoří dobrou věc,“ uvedl David Novotný.

Osobní záštitu nad celou věcí převzala poslankyně ČSSD Vladimíra Lesenská a krajský zastupitel a místostarosta Broumova Lubomír Franc. Začátek je naplánován na 19.00 hodin a celým večerem bude návštěvníky provázet moderátor a „exvyvolený“ Martin Hranáč.