S hudebně-pohádkovým představením „Povídejme si děti" po čtyřleté odmlce přijíždí do Pelclova divadla Hudební divadlo dětem Michaely Novozámské, aby tak jako v mnoha městech naší republiky rozdávalo malým divákům radost, poučení, hezké pohádky a veselé písničky. Ve třech pohádkách (Jak si pejsek roztrhl kaťata, O pyšné noční košilce a Jak vařili dort) se představí autorka představení a hlavní protagonistka Hudebního divadla dětem Michaela Novozámská a její herecký a pěvecký partner Tomáš Krečmer.


„Snažíme se, aby z dětí brzy spadl počáteční ostych a zapojily se aktivně do našeho představení. Hlavně zpěvem, tleskáním do rytmu, nebo zdobením chudé noční košilky přímo u nás – na jevišti. Když s námi děti spolupracují a zpívají písničky, je to pro nás velká radost a odměna a věřím, že pro ně větší zážitek z návštěvy představení. To má potom právě díky dětem krásnou atmosféru. A to se u Vás v Rychnově vždy náramně dařilo, tak věřím, že nás děti opět vřele přivítají a zazpívají si s námi," řekla nám Michaela Novozámská a pozvala nás všechny na koncerty v úterý 10. listopadu v 8.30 a v 10 hodin do Pelclova divadla.

Představení je určeno pro děti od tří do deseti let a určitě svojí veselostí a muzikálností děti zaujme a pobaví. V pátek 13. listopadu se Hudební divadlo dětem představí i v Kině 70 v Dobrušce. Zde odehraje zcela nové představení „Hrátky na pohádky" určené pro nejmenší diváky.

(mkjb)