HC Čestice  –  Stadion Nový Bydžov 3:1 (1:1, 2:0). Branky:   Rozlílek (Šimerda F.),  Hlaváč (Duben),  Morong
Jako první zápas turnaje jsme v osm ráno nastoupili proti domácím.

 U obou týmů bylo patrné, že nikdo  nechce první zápas prohrát a tak se hrálo ve velmi napjaté atmosféře.

Po vyrovnané první půlce jsme šli do dvoubrankového vedení a zdálo se, že nás nic neohrozí tak jsme tři minuty před koncem poslali do branky Bártiče ročník 2004! Bydžováci nic nevzdali a dostali nás pod tlak, ale Bártič chytil tři tutovky a šlo se slavit.

  Nicméně jsme byli lepším týmem a po zásluze si připsali první body do tabulky.  Důležité bylo, že se začal rozjíždět   Čestický fanklub.
HC Čestice  –  HC Sršni Sedlčany  4:2 (2:2, 2:0). Branky:  Sajdl L. (Morong),  Rozlílek (Sajdl L.),  Rozlílek (Morong, Sajdl L.), Morong (Sajdl L.)
Do druhého utkání jsme nastoupili v deset proti Sršňům kteří hráli svůj první zápas a tak jsme opět nevěděli co nás čeká. Ukázalo se, že jsme narazili na velmi kvalitního soupeře.

Po první půli jsme opět drželi nerozhodný výsledek, když jsme dvakrát vedli, ale soupeř dokázal vždy srovnat. Ve druhé půli jsme šli v desáté minutě do vedení a v patnácté navýšili skóre o další branku. A to byl opět signál pro Bártiče, že jde na plac.

Jak jinak než s nulou dochytaný zápas a slavilo se druhé vítězství. To už na tribuně vládl Čestický fanklub a bylo zaděláno na velký úspěch.  Po obědě nás čekala dovednostní soutěž   (štafeta), které se muselo z každého týmu  účastnit pět hráčů, brankář a trenér.

  Naše nominace Vacková, Morong, Rozlílek, Šimerda, Uhnavý, trenér Šimerda a golman Bárta.  Na poslední úsek jsme nasadili Bártiče a ten naši štafetu dovezl na třetím místě, takže první úspěch a pohár!

HC Čestice  –  HK Kralupy n. V. 6:4 (2:2, 4:2). Branky:  Rozlílek,  Morong  (Sajdl L.),  Morong, Sajdl L. (Morong), Sajdl L. (Morong), Sajdl L. (Sluka)
Hned poté jsme nastoupili ke svému třetímu a jistě nejtěžšímu utkání v turnaji.

Kralupy měli výborný tým, ale na nás to opět nestačilo. Velmi rychle jsme šli do vedení na což soupeř odpověděl dvěma brankami a poprvé v turnaji jsme prohrávali. Před koncem první půle jsme dokázali srovnat a v úvodu druhé části utkání otočili skóre v náš prospěch.

  Soupeř dokázal srovnat v páté minutě, ale naše úderná dvojka Sajdl L. – Morong nás opět poslala do dvoubrankového vedení. Kralupy snížili v patnácté minutě a dvě minuty před koncem utkání si vyžádali oddechový čas a odvolali brankáře. Vítr z plachet jim sebral Lukáš Sajdl, když se zmocnil puku a střelou přes celé hřiště do prázdné branky  sebral soupeři poslední naději na zisk bodů.  To byl opět signál pro střídání v naší brance a na tribuně už zněli vítězné chorály.

HC Čestice  –  HC Orli Lanškroun 6:6 (4:2, 2:4). Branky:  Sajdl L., Rozlílek (Šimerda F.), Rozlílek (Sajdl L., Morong),  Pirkl  (Sajdl V.), Sajdl L. (Morong), Rozlílek (Sajdl L.)
Do posledního zápasu jsme sáhli ke změně v naší brance a Bártič nastoupil od první minuty. Na Lanškroun jsme si věřili a v první části se celkem bez problémů dostali do vedení a 4 : 2 a to ještě spousta našich příležitostí zůstala nevyužita.

Ovšem vstup do druhé části byl zřejmě pod dojmem snadného vítězství katastrofální a v desáté minutě jsme po čtyřech inkasovaných brankách prohrávali 4:6. Následoval oddechový čas a opět jsme začali soupeře přehrávat. Následné snížení stavu a srovnání na 6:6 dvě minuty před koncem nám zaručovalo zlaté medaile.

Po utkání se rozjeli čestické oslavy vítězství v celém turnaji.
Na závěrečném vyhlášení jsme převzali krásný putovní pohár, zlaté medaile a vyrazili k Česticím. Cestou jsme se zastavili v Hradeckém  „mekáči"  a po příjezdu do Čestic provedli vítěznou cestu vesnicí.

Výsledky1. TJ Sokol Čestice  4 19 : 13   7
2. HC Sršni Sedlčany 4 10 : 10 5
3. HC Kralupy n. V.   4  11 : 10 4
4. HC Orli Lanškroun 4 15 : 14 3
5. Stadion N. Byd.     4  4 :12  1

Všem hráčům a rodičům patří poděkování za krásný hokejový zážitek.
Sestava: Bárta Michal, Dostálek Kevin –  Vacková Tereza, Sluka Josef, Hovorka Jakub, Uhnavý Ondra, Duben Tomáš, Sajdl Lukáš, Morong Matěj, Šimerda Ondra, Šimerda Filip, Rozlílek Vít , Kopsa Dan, Sajdl Vojta, Hlaváč Martin, Pirkl Oliver. Trenéři:  Šimerda Miloš, Sajdl Vladimír
Za HC Čestice Michal Javůrek