Bez porážky skupině Střed dominuje vrchlabský Stadion, prvního neúspěchu se po dvou výhrách dočkal Trutnov a na úvodní body stále čekají hokejisté Dvora Králové nad Labem.

Jablonec - Vrchlabí 2:5 (0:2, 0:2, 2:1)

Šlágr 3. kola přilákal na jablonecký zimák čtyři stovky diváků a domácí část publika se v úvodních dvou periodách nestačila divit. Hosté navazovali na předchozí duely, gólman Soukup držel nulu a navíc Muška, Procházka, Matějček a Mrňa navyšovali skóre až na 0:4! Teprve za rozhodnutého stavu překonali vrchlabskou zeď také domácí. Gólman Jakub Soukup tak v sezoně inkasoval až po 165 minutách a 28 vteřinách hry. Poslední slovo patřilo hostujícímu Urbanovi, jenž upravil na konečných 2:5.

Nymburk - Trutnov 5:3 (3:1, 0:0, 2:2)

První třetina rozhodla duel trutnovských hokejistů na ledě Nymburka. Hosté sice po trefě Svobody brzy vedli, do kabin však poprvé mířili za stavu 3:1 pro domácí. V závěrečné periodě sice Draci snížili až na 4:3 (Kalla a Svoboda), domácí ale při power-play pojistili úvodní výhru v sezoně.

Kolín - Dvůr Králové 4:2 (4:0, 0:1, 0:1)

Příliš pozdě nastartovali motory hokejisté Dvora Králové. V aréně Kolína prohrávali po úvodní dvacetiminutovce už 4:0. Góly Matějíčka s Luštincem sice porážku zmírnily, na úvodní bodový zisk v sezoně to ale stačit nemohlo.

Sobotní program 4. kola skupin Sever a Střed - 17.00: Dvůr Králové nad Labem - Nymburk. 18.00: Trutnov - Jablonec nad Nisou, Letňany - Kolín, Klatovy - Sokolov, Děčín - Kobra Praha, Mostečtí Lvi - Řisuty.

Hokejisté Nymburka ve třetím kole druhé ligy vyhráli, na svém ledě porazili tým Trutnova 5:3.
Uspělo jen Vrchlabí, zaskočilo rivala z Jablonce