Semechničtí přesvědčivě porazili rezervu Třebechovic, Opočno se vrátilo z hronovského ledu s prázdnou a Čestice měly volno.

Semechnice – Třebechovice B 10:2
Semechnice: Biegl (21. Chalupný) – Prouza, Janský, Novotný, Číšecký, Jičínský, Tláskal – Gois, Steklík, Ryšavý, Franc, Ivančic, Frýda, Brandejs, Rejchrt, Škoda, Cvejn.
Domácí tým se po obléhání třebechovické branky ujal vedení v 6. minutě brankou Goise. O další dvě minuty později přidal druhou branku Tláskal. V 10. minutě na stav 3:0 upravoval Ivančic. Poslední čtvrtou branku první třetiny vsítil v 18. minutě Rejchrt. Ve 22. minutě se opět měnilo skóre ve prospěch domácích, když skóroval Škoda. První branku třebechovického týmu vstřelil při vlastním oslabení ve 35. minutě Pátek.

Domácí vzápětí odpověděli při přesilové hře, kdy se trefil Škoda. Na konečný stav 7:1 po dvou odehraných třetinách upravoval ještě ve 40. minutě Cvejn. Hosté z Třebechovic vstřelili svoji druhou branku ve 41. minutě z hole Knížka. Ve 48. minutě ujel Ivančic a upravil na 8:2. V 54. minutě vstřelil devátou branku Cvejn. Tečku za utkáním udělal svým třetím gólem výborně hrající Škoda.

Hronov – Opočno 5:0
Opočno: Bláha – Jakl, Vedral, Jedlička, Serbousek, L. Žid, Voříšek – Čtvrtečka, Rail, Slezák, Řehák, Reichmann, Škrabal, Chmelík, Přibyl, Bartoň, Bury, Vencl, Smola.
Na úvodní branku se čekalo jen něco přes tři a půl minuty, to gólovou přihrávku Davida Valáška zužitkoval Valtar – 1:0. Pak se však na ledě přiostřilo, hra se rozkouskovala a zbytek první třetiny už gól nepřinesl. Na ten další se čekalo až do poloviny zápasu, kdy Foglar zvýšil na 2:0. Při dalším pobytu na ledě tohoto úderného komanda D. Valášek upravuje na 3:0. Domácí si zápas hlídali a ve třetí části definitivně snahy Opočna zadusili.

Čtvrtý kanadský bod si v 52. min. připsal Valtar, který proměnil Bohuňkovu gólovou nabídku – 4:0. Také v páté hronovské trefě má prsty Valtar, jehož asistence na gólu D. Valáška znamenala úpravu výsledku na konečných 5:0. ⋌(dr, vv)
⋌Fakta ze zápasů, další výsledky ⋌a tabulku najdete na straně 23