Odchovanec Hradce Králové, jenž prožil extraligový debut už ve svých 19 let, si hledal nové angažmá poté, co si na východě Čech nesedl s koučem Vladimírem Růžičkou. „Čekal jsem, jaký trenér Hradec povede. Bylo mi líto, když bylo jasné, že to nebude Tomáš Martinec, ale myslel jsem si, že to nebude ani pan Růžička. Když bylo rozhodnuto, že ano, věděl jsem, že končím," uvedl na začátku května v rozhovoru pro Hradecký deník. „Zatím nevím, kde budu působit. Bral bych i první ligu. Z ní se třeba můj kamarád Daniel Voženílek odrazil po dobré sezoně do extraligy," dodal.

Jeho novým působištěm jsou nakonec prvoligové Litoměřice, kde působil v loňské sezóně právě Voženílek. „Patrik Miškář už v Litoměřicích v minulosti působil a byli jsme s ním spokojení. Ve Stadionu odehrál více než dvě sezony a když jsme zjistili, že si hledá angažmá, zkusili jsme ho v rámci našich finančních možností oslovit. On naši nabídku přijal a připojí se k týmu. Pro nás je to perspektivní hráč a jsme rádi, že se do klubu vrací,“ sdělil pro klubový web sportovní manažer litoměřického celku Miroslav Přerost.

Killers - Elba Ústí B.
Hokejbaloví zabijáci válí v aréně, kterou poskládal bývalý trenér

Čtyřiadvacetiletý forward loni pod Růžičkou spíše paběrkoval, ve 23 extraligových duelech nasbíral jen 2 asistence, dařilo se mu spíš v Chance lize. Za beznadějně poslední Kadaň se trefil ve všech třech zápasech, v nichž jí vypomáhal, 14 kanadských bodů (4+10) zaznamenal i v patnácti utkáních za prostějovské Jestřáby.

V extralize už má odkrouceno 93 zápasů (3 góly+11 asistencí), dalších 108 (18+26) pak v I. lize. Litoměřicím pomáhal v sezónách 2016/2017 a 2017/2018.

Patrik Miškář
Post: Útočník
Narozen: 29.3.1996
Přezdívka: Mišák
Kariéra: mládež Hradec Králové, Nový Bydžov (krajský přebor), Hradec Králové, Litoměřice, Kadaň, Prostějov