O čem po druhém derby sezony mluvili?

O SVÝCH GÓLECH
Denis Kusý: Ondrovi Machalovi jsem to dal na brusle, ale hezky mi to vrátil. Pak jsem čekal, až se Maxwell pohne a dal jsem mu to nahoru. A moje tyčka? To je smůla. Kdybych snížil na 2:3, tak by se s tím dalo ještě něco dělat.

Matěj Chalupa: Já jsem puk zavážel po pravé straně. Viděl jsem, že Maris Bičevskis to stáhl doprostřed, tak jsem se snažil vystřelit. Zaplaťpánbůh to tam spadlo. V každém utkání mám nějaké šance. Už kluci říkali, že jsem dřevák a že to není možné. Teď to tam spadlo, i když to byl pašerák.

O VÝSLEDKU
DK: Jsem zklamaný, prohráli jsme a ztratili jsme další body. Určitě už si zasloužíme nějaký odražený puk, lehký gól. To by nám pomohlo. Do tabulky to jsou tři body, ale pro mančaft to znamená více. Výhra v derby nás mohla zvednout.

MCH: V první třetině nám nešly nohy, od druhé jsme začali jezdit a překlopilo se to na naši stranu. Vždy je super, když se vyhraje derby, pro nás i pro fanoušky.

O POZICI V TÝMU
DK: Moje první sezona, kdy jsem nastálo chlapech. Jsem rád, že dostávám šanci. Je to těžké, jsem tady odmalička, sice hraji, ale nedaří se nám jako týmu.

MCH: Užívám si to, že hraji po boku Petra Koukala a Radka Smoleňáka. To jsou zkušení frajeři, kteří mají něco odehráno v reprezentaci. Přišel jsem v létě na zkoušku, tak jsem rád, že jsem mohl nyní prodloužit smlouvu a být tady dál.

O SITUACI PARDUBIC
DK: 21 bodů je strašně málo, ale půlka sezony před námi, dá se s tím ještě něco dělat. Začali jsme dobře trénovat, máme jinou taktiku. Teď bude deset dnů na to, abychom to vypilovali. Pauza nám může pomoci, děláme ještě chyby. Je to těžké, když jeden zápas za druhým prohráváme.

Hokejová extraliga: HC Dynamo Pardubice - Mountfield HK.
Hokejisté Pardubic v derby vedli, ale prohráli po obratu Hradce