Opočno –  Třebechovice B 8:3
Opočno: Dostál (Blasko) – Vedral, Bartoň, Petr, Serbousek, Pázler, Roháček – Židík, L. Žid, Čtvrtečka – Slezák, Škrabal, K. Žid – Bury, Beránek, Vencl.
Tomáš Luštinec, trenér HC Opočno:

„Vzhledem k tomu, že současně hrálo i áčko Třebechovic, tak soupeř přijel jen v deseti lidech.Mysleli jsme, že pro nás to bude snadné sousto. Ale opak byl pravdou. Soupeř se semkl a zejména v první třetině s námi držel krok. Od druhé třetiny jsme přidali na důrazu a zlepšení hry přineslo i góly.

Bohužel jsme opět neproměnili řadu šancí, naše zakončení bylo takové dětské. Hosté byli zralí na patnáct gólů, ale nám to do branky zkrátka nepadá. Získali jsme tři důležité body a splnili tak povinnost. Výhra je cenná i proto, že i my jsme nastoupili nekompletní. Chyběli Černík s Jedličkou a junioři z Hradce Králové."

Dvůr Králové – Semechnice  13:4
Semechnice: Čech (Chalupný) – Číšecký, Novotný, Janský, Prouza, Tláskal, Kout –  Hejzlar, Gois, Frýda, Ivančic, Franc, Herzán, Steklík, Brandejs, Ryšavý, Schejbal, Červíček.
Jindřich Kratochvíl, trenér TJ Sokol Semechnice: „Až do desáté minuty a stavu 1:1 se hrál vyrovnaný hokej.

Bohužel, v jedenácté minutě neproměnil Hejzlar trestné střílení. Potom nám přestaly jezdit brusle a domácí tým spustil brankostroj.

Do konce první třetiny Dvůr přidal ještě čtyři branky a o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto.

Škoda, že jsme neproměnili řadu šancí. Nedokázali jsme trefit ani prázdnou branku. I přes velký počet inkasovaných gólů oba naši brankáři podali kvalitní výkony."