Opočno dnes (4. 1.) čeká dohrávka 24. kola v Třebechovicích. Tečku za základní částí udělá nedělní 26. kolo, v němž Semechnice hostí Trutnov a Opočno zajíždí do Hronova.

Opočno - Vrchlabí 1:7

Sestava Opočna: Blasko - M. Mlateček, Vedral, Petr, Bartoň, Šitina, Serbousek, Žid, Černík, Jedlička, Slezák, Franc, Přibyl, O. Mlateček, Škrabal, Rail.

Tomáš Luštinec, trenér HC Baroni Opočno: „Chtěli jsme favorizovaného soupeře zaskočit obrannou hrou ve středím pásmu, ale moc se nám to nedařilo. Udělali jsme tři hrubé chyby a navíc soupeř dokonale potrestal naše vyloučení. V samotném závěru první třetiny Žid snížil na 1:3. Ve druhé třetině jsme hráli přesilovku 5:3, ale nebyli jsme schopni vstřelit kontaktní gól. Šance na zdramatizování průběhu utkání byly, ale doplatili jsme na křeč v koncovce. V závěrečném dějství již soupeř kontroloval hru a nedal nám žádnou šanci."

Nová Paka - Semechnice 8:1

Sestava Semechnice: Vacek - Novotný, Kvasnička, Janský, Doležal, Brandejs, Čapek, Vejs, Havlíček, Ryšavý, Ehl, Rejchrt, Gois.

Jindřich Kratochvíl, trenér TJ Sokol Semechnice: „Jsem spokojen, protože dva poslední zápasy se nám herně povedli. V minulém utkání s Jičínem jsme vyhráli poslední třetinu 2:1, nyní jsme v Nové Pace dlouho se soupeřem drželi krok a o výsledku se rozhodlo ve druhé třetině. Je vidět, že kluci makají a mají radost nejen z gólů, ale i z každé povedené akce."