Krajská liga - 4. kolo

Jičín - Opočno 8:2

HC Opočno: Bláha – Franc, Jakl, Jedlička, Hejduk, Zajíček – Lukášek, Černík, Srpek, Slezák, Řehák, Vencl, Libnar, Škrabal, Rail.

Jičínští hokejisté vyhráli úvodní třetinu 2:0. Ve 25. minutě Vencl vstřelil kontaktní gól, ale domácí odpověděli čtyřmi góly. Ve 47. minutě Rail zaznamenal druhý gól Baronů – 6:2. Jičín pak dvěma góly upravil skóre na konečných 8:2.

Příští kolo Krajské hokejové ligy je na programu již ve středu 18. října a Opočno přivítá na vlastním ledě Náchod (18.00).

Krajská soutěž - 2. kolo

Semechnice - Nové Město n. Met. 0:4

TJ Sokol Semechnice: Kolbaba – Jičínský, Chudý, Janský, Dvořák, Novotný, Zima, Frýda, Cvejn, Bury, Hetfleiš, Smola, Ryšavý, Majer, Bartoň, Bulawa, Krulich, Rubák.

V první třetině zápasu se oba soupeři vzájemně oťukávali, ale ani jedné straně se nepodařilo vstřelit branku. Té se diváci dočkali až ve 31. minutě a jejím autorem byl Rojšl. Ve 36. minutě přidal druhou branku Bureš a ve 39. minutě stejný hráč upravil na 0:3. Čtvrtou branku vstřelil při dvojnásobné přesilovce v 52. minutě Rojšl a stanovil tak konečné skóre zápasu.

Další zápas sehrají Semechničtí v neděli 22. října, kdy cestují do Lanškrouna.

Oblastní liga - 1. kolo

Choceň B - Čestice 8:1

Tým Čestic, který je jediným zástupcem našeho okresu v této soutěži, vstoupil do sezony prohrou na ledě B-týmu Chocně. Domácí měli vývoj utkání po kontrolou a po třetinách 3:1, 2:0 a 3:0 zvítězili 8:1.

Další výsledky: Litomyšl B – Žamberk 10:2, Moravská Třebová B – Polička B 6:2.

V neděli 22. října Čestice přivítají B-tým Poličky. Utkání se hraje od 16.30 hodin na ZS v Rychnově.