Nejlepší hráč celkového pořadí se může těšit na podepsaný dres hvězdného útočníka Davida Krejčího, který v době výluky v zámořské NHL nastupuje za extraligový tým HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Výherce a další nejúspěšnější hráči dále obdrží zajímavé ceny od pivovaru Tambor a firmy Elektro Berry.

Partneři soutěže odmění také vítěze jednotlivých kol.

Hokejová Tip liga začíná úvodním kolem o víkendu 15. a 16. prosince 2012. První kupon bude na stránkách Deníku v pondělí 10. prosince.

Absolutního vítěze budeme znát po 10. kole, jež je na programu o víkendu 23. a 24. února 2013. Kompletní konečné pořadí s výherci bude zveřejněno ve středu 27. února 2013.

Oproti fotbalové Tip lize změna spočívá v tom, že hráči soutěží o prvenství v rámci celého kraje, nikoli okresu.

Jak tipovat

1. Pomocí hlasovacího kuponu, který najdete na stránkách Deníku a doručíte na adresu: Rychnovský deník, Komenského 43, 516 01 Rychnov nad Kněžnou, nebo sběrných schránek Tip ligy Deníku. Obálku se soutěžním kuponem zřetelně označte slovy „Tip liga".

2. Na internetu. Tipujte pouze na webových stránkách www.hradecky.denik.cz (hraje se až od druhého kola).
První hlasování pouze na kuponu! Pokud hráč tipuje poprvé, napíše do kolonky pro identifikační číslo velké písmeno N a dále vyplní své číselné heslo a ostatní údaje – jméno, příjmení, adresu, telefon, e-mailovou adresu a odpoví na dva dotazy: zda je, nebo se chce stát předplatitelem Deníku.

Upozorňujeme soutěžící, že při nevyplnění výše potřebných údajů nebude kupon zařazen do soutěže!

Heslo si hráč určí sám při vstupu do hry jako kombinaci libovolných čtyř číslic od 0 do 9, například 0123.

Startovní číslo hráči přiděluje při vstupu do soutěže redakce.

Každou středu otiskneme pořadí všech soutěžících. V tomto seznamu zjistí nový hráč své startovní číslo, které v dalším průběhu hry již sám vpisuje do kuponu nebo je uvádí při hlasování na internetu. Každý hráč může tipovat v jednom kole pouze jednou a pod jedním startovním číslem.

Výjimka nastane po druhém kole (22. a 23. prosince), kdy pořadí z důvodů vánočních svátků vyjde v Deníku v pátek 28. prosince. Následující víkend (29. a 30. prosince) bude mít Tip liga přestávku a pokračovat bude třetím kolem v týdnu po Novém roce.

Sběrná místa

Rychnovský deník redakce
(Komenského 43, Rychnov)

Prodejna RM Sport
(Kostelní 7, Dobruška)

Hotel Holub
(Kupkovo nám. 137, Opočno)