Magnetem bylo okresní derby na opočenském ledě, v němž Semechničtí porazili Čestice 4:0. Opočno potvrdilo ve Skutči roli favorita a nastřílelo domácím hokejistům jedenáct branek.

V příštím kole, které je na programu v neděli 31. ledna, Čestice přivítají Skuteč a Semechničtí se představí na ledě lídra soutěže v Hronově. Opočno má volný los.

Semechnice – Čestice 4:0
Na první branku zápasu si museli diváci počkat až do 24.minuty, kdy otevřel skóre Čapek – 1:0. Druhou přidal při přesilové hře v 38. minutě Jičínský po přihrávce od Steklíka a Emmera. O minutu později se měnilo skóre potřetí a autorem branky byl opět Čapek. Poslední branku zápasu vstřelil opět v přesilové hře v 55. minutě Cvejn po přihrávce od Emmera.
Semechnice: Chalupný (Mráček) – Chudý, Novotný, Ivančic, Emmer, Steklík, Hejzlar, Janský, Cvejn, Brandejs, Ryšavý, Čapek, Gois, Hetfleiš, Bouz, Jičínský, Franc.
Čestice: Beránek – Sajdl, Řičař, Jančárek, Jiruška, Sedlák, Kopecký, Šťastný, Šverák, Dočkal, Bartoň, Javůrek, Rubák.

Skuteč – Opočno 2:11
Opočenští Baroni si na skutečském ledě s chutí zastříleli. Hattrickem se blýskl Chmelík, dvakrát se trefili Slezák, Lukášek a Přibyl, po jednom gólu přidali Srpek se Škrabalem.
Opočno: Bláha – Jakl, Vedral, Žid, Bezděk, Lukášek, Černík, Srpek, Slezák, Řehák, Chmelík, Přibyl, Škrabal, Rail.

(dr, zs, vv)