Vydejte se za posledními pampeliškami letošního jara a vyzkoušejte recepty, díky kterým ze sebe vydají to nejlepší pro vás.
Zdroj: Shutterstock
Nerozkvetlá poupata pampelišek naložená v soli a octu chutí připomínají (a nahradí) kapary.
Zdroj: Shutterstock
Naložená poupata pampelišek jsou delikatesa.
Zdroj: Shutterstock
Kořen pampelišky má výrazný čistící účinek na celý organismus.
Zdroj: Shutterstock
Pampeliškový med.
Zdroj: Shutterstock
Mladé listy pampelišek ozvláštní chuť salátů.
Zdroj: Shutterstock
Pampeliškový čaj.
Zdroj: Shutterstock
Zkusili jste pampeliškovou marmeládu? Má krásnou barvu, voní a nese nové chutě.
Zdroj: Shutterstock
Přidejte do pesta místo bylinek hrst pampeliškových listů. Získáte zajímavou variantu.
Zdroj: Shutterstock