PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
PERSONÁL V OPOČNĚ může být spokojený. Nejen že vaří v nové, moderní kuchyni, ale za výdejním pultem je také nová jídelna. Pohled na spokojené strávníky (na snímku jsou účastníci slavnostního otevření, které se uskutečnilo ve středu) je pro ně příjemný.
Zdroj: Jaromír Ulman
NOVÁ KUCHYŇ v Opočně má trochu netradiční personál. Denně zde vaří kuchařka, dva učitelé odborného výcviku a čtyři nebo pět žáků, pro které je praxe ve školní kuchyni součástí výuky.
Zdroj: Dana Marková
NOVÁ KUCHYŇ v Opočně má trochu netradiční personál. Denně zde vaří kuchařka, dva učitelé odborného výcviku a čtyři nebo pět žáků, pro které je praxe ve školní kuchyni součástí výuky.
Zdroj: Dana Marková