Definitivní tečku za podzimní fotbalovou sezonou udělá víkendové kolo.

Program slibuje řadu zajímavých soubojů, avšak pouze v krajském přeboru a v I. A třídě. Závěrečné kolo Okresního přeboru II. třídy Sportovně-technická komise OFS Rychnov nad Kněžnou zrušila z důvodu špatných klimatických podmínek. Čtrnácté kolo bude sehráno na jaře 2017, přesný termín bude znám po schválení termínové listiny.

Uvidíme, zda vrtochy počasí nevystaví stop i některým zápasům v krajském přeboru či v I. A třídě.

Krajský přebor: Magnetem kola je nedělní souboj Rychnova nad Kněžnou (6. místo, 27 bodů) s Červeným Kostelcem (2. místo, 33 bodů). Duel s jedním s aspirantů na postup se uskuteční na hřišti s umělým trávníkem. Domácí budou postrádat distancovaného tvůrce hry Lukáše Reichla.
Kostelec nad Orlicí (11. místo, 19 bodů) se vydá zítra na „výlet" do Broumova (14. místo, 7 bodů), kde ho na hrbolatém trávníku nečeká nic lehkého. Domácí tým, který v minulých kolech vyhrál dva důležité záchranářské souboje s Dobruškou a Provodovem, je optimisticky naladěn. Dobruška (15. místo, 5 bodů) má za sebou sérii sedmi proher a nyní ji čeká duel na trávníku favorizovaných Libčan (3. místo, 31 bodů). Kouč Milan Petřík bude postrádat distancované duo Mikušík – Žid a dobře ví, že nebude mít vůbec lehké složit jedenáctku hráčů.

Krajská I. A třída: Fotbalisté Týniště (15. místo, 10 bodů) zakončí podzim na hřišti Bílé Třemešné (7. místo, 21 bod) a každý bodový zisk by byl před zimní přestávkou přínosem.

Sobota 12. listopadu

Krajský přebor: Libčany – Dobruška (14).
Krajská I. A třída: Bílá Třemešná – Týniště nad Orlicí (14).

Neděle 13. listopadu

Krajský přebor: Rychnov nad Kněžnou – Červený Kostelec, Broumov – Kostelec nad Orlicí (oba 14).